Elegante harde schijf van LaCie: Sphère

LaCie Sphère

LaCie introduceert – in samenwerking met Christofle – de Sphère™, een elegante, verzilverde harde schijf. De twee merken combineren zo moderne technologie met klassieke luxe.

De Sphere is een harde schijf met ronde handgemaakte behuizing van verzilverd staal. De unieke ronde vorm is zeer nauwkeurig met de hand verzilverd. Dit gebeurt in de zilversmederij van Christofle te Yainville (Normandië), Frankrijk. Hier smeedt, verzilvert en polijst Christofle de schijf voor een perfecte glans. De spiegelende afwerking zorgt ervoor dat de schijf prachtig staat als sierobject in elke huiskamer of kantoor.

De LaCie Sphère is aan te sluiten op een pc via een usb 3.0-kabel, die ook dient als voeding. De usb 3.0-verbinding stelt je in staat snel back-ups maken van zakelijke documenten of een mediabibliotheek. De status van de schijf is aan de voorzijde van de LaCie Sphère te zien via een blauw ledlampje.

De schijf van 1TB is verder standaard voorzien van de softwaresuite van LaCie: de Backup Assistant voor snelle, automatische back-ups, Private-Public-software voor wachtwoordencryptie en Eco Mode voor energiebesparing.

De LaCie Sphère van 1TB is vanaf € 390,00 verkrijgbaar in de LaCie Online Store, geselecteerde conceptwinkels en Christofle-winkels en -afdelingen.

UTC

16 Jan 2019 - 23:26

Who's new

  • Joris
  • OCS
  • locje
  • Charlotte
  • Rutger Westen
  • Martijn van Beek
  • FUH
  • Rozemarijn
  • Eveline
  • Kevin Verburg

"No taste..."

"The only problem with Microsoft is they just have no taste."

* Steve Jobs in 'Triumph of the Nerds' (1996)

Crew Onboard

There are currently 0 users and 179 guests online.

Recent comments

Popular Callsigns

Disclaimer

TRApple.nl is 'Affiliate Free'  We are totally independent and have no affiliations with Apple, Boeing, TESLA or any other gadget provider what so ever. We reserve the right to refer to ourselves as ‘we’ and be as partial as we like. If you don't like that, stop consuming our bandwidth.
Have a good flight...

Company Freq.

You're not permitted to post shouts.
Willem-JanSinds 2 dagen werkt iTrans niet meer bij mij, is er een update ?? gr, WJ17 May 2017 - 08:24
Willem-JanGoedemorgen all,17 May 2017 - 08:24
KoenBeste trapple, Heb sinds kort een one plus 3t met android versie 7. Als ik in de standby app een datum wil selecteren dan sluit de app zich. Daarna moet je alles weer invoeren oftewel de app is niet te gebruiken. Groetjes, Koen Schimmel11 Feb 2017 - 11:17
AwesomeThx, Cees, for your donation to keep TRApple & eTRA safe and stable.27 Mar 2015 - 10:33
Awesome@steven: http://trapple.nl/content/agenda-niet-te-zien19 Feb 2015 - 18:53
X